Wat is huidverbetering?

Huidverbetering gaat een stap verder dan de klassieke gelaatsverzorging. Waar een klassieke verzorging oppervlakkig blijft en vooral een ontspannend moment is, zal een huidverbeterende behandeling dieper werken op de conditie van je huid.

Nadat we een huidanalyse hebben doorgevoerd en exact weten wat er zich in de diepere huidlagen afspeelt, dan stellen we een plan van aanpak op.

We gaan daarna aan de slag met doeltreffende behandelingen en een degelijke thuisverzorging waarbij we de diepere huidlagen stimuleren. 

Je zal merken dat je huid gladder wordt, meer zal stralen en een jeugdige verschijning krijgt. 

Een huidverbeterende behandeling is dan ook zoveel meer dan een ontspannend moment, maar een diepgaande verzorging met langdurig resultaat.

huidverbeterende make-up merksem
Huidverbeterende make-up

Hoe werkt een huidverbeterende behandeling?

Bij elke behandeling bekijken we wat jouw huid op dat moment nodig heeft. 

Tenzij we in kuurvorm aan een specifiek doel werken, bijvoorbeeld de fijne lijntjes rond je ogen of een huidvernieuwende peelingkuur.

Tijdens een huidverbeterende behandeling zal je een combinatie ervaren van hoogstaande producten met geavanceerde technologieën. Zo brengen we de zorgvuldig uitgekozen ingrediënten naar de plekken waar ze daadwerkelijk resultaat opleveren.


Aan het einde van de behandeling voorzien we de ruimte en tijd om vragen te stellen en je te informeren omtrent de beste thuisverzorging. Van productgebruik en huidtips tot de nodige info over een professioneel behandeltraject. Wij staan graag voor je klaar.

Wil jij graag de eerste stap zetten richting huidverbetering?

De beste resultaten met de beste merken

Om aan iedere behoefte van jouw huid tegemoet te komen, hebben we gekozen voor 3 unieke, huidverbeterende merken: Environ, Sothys en jane iredale skincare makeup.

environ skincare

De basis van een gezonde huid begint bij vitamine A. Dat is meteen ook het kern ingrediënt in de producten van Environ aangevuld met andere vitamines, peptiden en antioxidanten. 

Dit wetenschappelijk onderbouwd merk brengt met zijn revolutionaire productformules en baanbrekende skincare technologieën de gouden standaard voor een gezonde huid.  

Environ is daarnaast gekend voor hun unieke Vitamine Step-Up System. Hiermee bouw je geleidelijk aan je dosis vitamine A & C op. Je huid krijgt de nodige tijd om zichzelf te herstellen en zich te regenereren. Bij dagelijks gebruik van de Environ producten zal je huid strakker er soepeler aanvoelen en krijg je een gezonde uitstraling. 

Tijdens de Environ behandelingen werken we hier verder op in. We maken gebruik van de Elektro-Sonic DF Technology. Het DF-apparaat verbetert de opname van de actieve ingrediënten (tot 4000 keer) en geeft onmiddellijk een zichtbaar resultaat. 

Environ skincare
Sothys soin jeunesse

Sothys’ verhaal gaat terug naar de Egyptische oudheid. Een zeer heldere ster kreeg toen de naam Sothys en werd door inwoners van Faraoland aanzien werd als een superjuweel. Het is een mythische naam die tot vandaag symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten.

Dit gerenommeerde merk onderscheidt zich sinds 1946 door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie.
Sothys ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique modelleringsmethode. Door dit onderzoek te combineren met de professionele kennis en ervaring van de Sothys Esthéticiennes, tilt Sothys je behandeling naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.


Ben jij op zoek naar een resultaatgerichte behandeling met focus op ontspanning? Dan is Sothys jouw geliefkoosde merk.

jane iredale

Vaak zien we dames investeren in de beste skincare producten om nadien te eindigen met make-up dat voor huidproblemen zorgt. Door jane iredale skincare make-up is dit probleem verleden tijd.

Wist je dat dit make-up merk de grondlegger is van zuivere én performante make-up?

De producten zijn niet-verstoppend, wondhelend, dermatologische getest of bevatten geen kunstmatige geurstoffen. Daarnaast heeft jane iredale een uitvoerig testbeleid waarbij de veiligheid van de producten wordt verzekerd. 

Alle jane iredale producten met SPF dragen daarnaast het Skincare Foundation label. Wanneer je deze producten dagelijks gebruikt, ondersteunt het je om huidkanker te voorkomen.

Daarnaast zit het grote verschil hem in de langdurige houdbaarheid en prachtige dekking van de producten. Ook is iedere formule uniek samengesteld door de toevoeging van hoog kwalitatieve werkstoffen.

Dat maakt van jouw dagelijkse make-up routine een extra huidverbeterende meerwaarde.

jane iredale pure pressed eye shadow

Maak vandaag nog een afspraak!