Over Bellezza

Maak kennis met Christ’l

Jouw schoonheidsspecialiste

Toen ik 35 jaar geleden voor het eerst aan de slag ging als schoonheidsspecialiste, zag de sector er anders uit. Toch wilde ik al een verschil maken. Ik wilde mijn eigen visie met de wereld delen: dames en heren bewust maken van hun huid en hen van de beste begeleiding voorzien. 

Inmiddels run ik al 30 jaar Bellezza. Hoewel 30 jaar al een heel tijdje lijkt, doe ik mijn job nog met erg veel passie. Iedere dag opnieuw ben ik verbaasd over de mooie resultaten die ik met klanten bereik en word ik nog even gelukkig van een tevreden klant. Iedere huid is anders en uniek, waardoor geen enkele behandeling of traject hetzelfde is. Het blijft boeiend en iedere dag is een verrassing.

Daarbovenop bevind ik me in een sector die continu in evolutie is. Dagelijks leer ik bij door nieuwste ontwikkelingen op vlak van huidverbetering en blijf ik mij bijscholen.

Na 30 jaar staat Bellezza nog steeds voor eerlijkheid, correctheid en resultaat. Jouw huid verbeteren met doeltreffende behandelingen en een degelijk advies, daar ga ik voor. Elke dag opnieuw geef ik graag het beste van mezelf om jou te kunnen begeleiden naar een gezonde huid een leven lang.

Ben ik niet aan het werk, dan laad ik waarschijnlijk mijn batterijen op in de natuur. Je kan me wel eens joggend in het bos terugvinden. Zo kan ik het beste van mezelf blijven garanderen in het instituut.

Wil jij een mooie huid? Ik ondersteun je graag!  

Christ'l schoonheidsspecialiste Bellezza
Christ'l schoonheidsspecialiste Bellezza

Maak vandaag nog een afspraak!