Christ'l Gemis - Belezza
Christ'l - Bellezza

Onthul de ware schoonheid van jouw huid met een Schrammek kruidenpeeling

Schrammek Kruidenpeeling, ook bekend als de “Green Peel® classic”, is een huidverzorgingsbehandeling die is ontwikkeld door Dr. med. Christine Schrammek. Het is een kruidenpeelingmethode die bedoeld is om de huid te vernieuwen en te regenereren zonder het gebruik van chemische stoffen of synthetische korrels.

Deze kruidenpeeling maakt gebruik van een mix van natuurlijke kruiden en andere plantaardige ingrediënten om de huid te exfoliëren en te stimuleren. Het proces helpt de bloedcirculatie te verbeteren, de huid te ontgiften en de celvernieuwing te bevorderen. Het wordt vaak gebruikt om verschillende huidaandoeningen te behandelen, waaronder acne, littekens, pigmentatieproblemen en fijne lijntjes.

Schrammek

3 dermatologisch ontwikkelde behandelmethoden

GREEN PEEL® Classic

Regeneratie en vernieuwing mét peelingeffect.

GREEN PEEL® Energy

De vitaliteit en regeneratiekick zonder peelingeffect.

GREEN PEEL® Fresh-up

De frisheidskick zonder peelingeffect. Met GREEN PEEL® Fresh Up geef je jouw huid een natuurlijke “glans”. Directe resultaten en een frisse, ontspannen uitstraling van de huid. Altijd wanneer je wilt.

Het Schrammek kruidenpeeling-proces bestaat meestal uit de volgende stappen:

  1. Voorbereiding: De huid wordt voorbereid door een speciale voorbereidende lotion aan te brengen.
  2. Kruidenpeeling: Een mengsel van fijngemalen kruiden en andere natuurlijke ingrediënten wordt op de huid aangebracht en zachtjes ingemasseerd. Dit veroorzaakt een lichte peeling van de huid.
  3. Nawerking: Na de peeling wordt de huid gekalmeerd met een speciale nabehandeling om roodheid te verminderen en de genezing te bevorderen.
  4. Thuisverzorging: Het is essentieel om de juiste thuisverzorgingsproducten te gebruiken om de resultaten te behouden en de huid te beschermen.

Het is belangrijk op te merken dat deze behandelingen meestal worden uitgevoerd door getrainde huidverzorgingsspecialisten of schoonheidsspecialisten. Bij Bellezza bent u alvast aan het goede adres.

Wat is het voordeel of effect van een kruidenpeeling?

Een kruidenpeeling, zoals de Schrammek Kruidenpeeling, kan verschillende voordelen en effecten hebben op de huid, afhankelijk van de specifieke behoeften en conditie van de huid van een persoon. Hier zijn enkele algemene voordelen en effecten van een kruidenpeeling:

  1. Huidverjonging: Kruidenpeelings stimuleren de celvernieuwing en bevorderen de productie van collageen, waardoor de huid er frisser en jonger uitziet. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.
  2. Exfoliatie: De kruidenmengsels in de peeling helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, waardoor de huid gladder en helderder wordt. Dit kan de textuur van de huid verbeteren en een doffe teint verminderen.
  3. Huidontgifting: De peeling kan helpen bij het ontgiften van de huid door onzuiverheden en toxines te verwijderen. Dit kan voordelig zijn voor mensen met acne of een door vervuiling belaste huid.
  4. Behandeling van huidproblemen: Kruidenpeelings worden vaak gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder acne, littekens, pigmentatieproblemen en andere onregelmatigheden.
  5. Stimulatie van bloedcirculatie: Door de massagebewegingen tijdens het aanbrengen van de peeling wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat kan bijdragen aan een gezondere huid.
  6. Natuurlijke ingrediënten: Omdat kruidenpeelings vaak zijn samengesteld uit natuurlijke kruiden en plantaardige ingrediënten, worden ze beschouwd als een meer natuurlijke benadering van huidverzorging in vergelijking met sommige chemische peelings.

Het is echter belangrijk op te merken dat de resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon, en niet alle huidtypen reageren op dezelfde manier. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen voordat u een kruidenpeeling overweegt, vooral als u specifieke huidproblemen heeft.

Vond je dit artikel interessant? Delen mag!